• Lisa Frangeur

Ceilings and floors är släppt!

En helg har gått och jag är alldeles manglad av trötthet. Sömnen är sisådär och drömmarna livliga och märkliga. Det slog mig idag att min reptilhjärna kanske tror att skivan är en bebis som skriker ut sina behov flera gånger i timmen nu när den kommit till världen. Detta måste reptilen förstå är felaktigt så jag ser nu som min uppgift att lära den. //: Det är ingen fara :// (viskas på repeat med lugn, melodisk röst samtidigt som pannan stryks med mjuka fingrar) Skivan är nu fri att leva sitt eget liv därute. Det är nog mer som att den flyttat hemifrån och jag är den oroliga föräldern som vill ringa hela tiden och kontrollera så att den har mössa på sig när det är kallt.

p.s. Om ni klickar på den här SKITSTORA bilden så kommer ni till albumet på Spotify... d.s. Till alla er som överöst mig med peppiga kommentarer och sms de senaste dagarna vill jag rikta ett varmaste tack! Om jag inte svarat är det inte för att jag struntar i vad ni skriver - jag är bara lite trött, förvirrad, uppe i det blå och nere på jorden samtidigt. Jag vill också passa på att understryka att jag verkligen ÄLSKAR att få personliga meddelanden - så har du några tankar/frågor kring en låt eller några funderingar i största allmänhet efter att ha lyssnat på min musik: skicka dem gärna till mig. Jag svarar så fort jag har utrymme.


Önskar er en fantastisk dag!


/Lisa

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nightly

I have always been very curious about the concept of mirror neurons and how we humans connect to each other through these. Being reflected in someone else for a while - a friend, a lover, or just a te